14 aug. 2009

Noul pin

A aparut un nou pin. Acesta se numeste ,,Cupcake'' si il puteti lua de la Sport Shop.
Astazi a aparut un nou pin numit ,, Buckle Boot Pin ''.  Il puteti lua de la ,, Dance Loudge '' adica, de la etajul 1 al ,, Night Club'' .Pinul este reprezentat printr-o ciubota neagra.
A aparut un nou pin. Acesta se numeste,, Wagon Pin '' si se poate lua de la Ski Lidge.Tocmai a aparut un nou pin. Acesta se numeste ,,Feather Pin" si se poate lua de la Lighthouse Beacon.


A aparut noul pin. Acesta se numeste Puffer Fish si se poate lua de la Ice Bearg.A aparut pe data de 15 ianuarie si va disparea pe 28.La a aparut noul pin . Acesta se numeste Snowman . Probabil ca urmatorul pin va fi legat de anul nou


Noul pin se numeste Christmas Bell si se poate lua de la Forest . Acesta arata ca un clopatel de Craciun cu vasc pe el .Astazi a aparut noul pin legat de iarna .Acesta se nueste Sled si se poate lua de la Sleed Race .


Astazi a aparut un nou pin care este lagat de a patra aniversare Club Penguin .Imi place cum arata .Probabil ca aceste culori de pe tort vor fi folosite la palaria de anul acesta .


Noul pin se numeste Football Pin si se gaseste la Ski Lodge .Noul pin se numeste Padlock si se gaseste la Bock Room . Acum 8 saptamani tot de la Book Room puteati lua pinul Safari .Noul pin se numeste 101 Days Pin si se gaseste la pizzerie .Noul pin se numeste Koi Fish si se gaseste la Cove .


Noul pin se numeste Sand Castle si se gaseste in mina .
Noul pin se numeste Toy Sailboat si il puteti gasi la Coffee Shop .

Niciun comentariu: