24 iun. 2009

Revista cp falsificata

Poate ati auzit ca eu , Eddy1 A1 sunt in aceias clasa cu Vitezomanul . Ei bine , el a printat revista club penguin realizata de Mirelrapid dar i-a sters numele lui Mirel si l-a scris pe al lui ca si redactor (numele real) .
Ne-a dat revista falsa la scoala si ne-a spus ca el a facut-o. Noi vorbim mult la scoala si mi-a spus adevarul mie si inca unei colege , restul colegilor crezand ca el a redactat revista . Mi-a spus deasemenea ca Mirel i-a propus sa faca asta.
In urma cu cateva zile am vorbit cu Mirel si din vorba in vorba am ajuns la acest subiect. I-am spus tot ce mi-a zis Vitezomanul . Mirel mi-a spus ca nu lasa pe nimeni sa ii copieze revista si a mai spus deasemenea ca Vitezomanul m-a mintit .
Voi publica revista cp falsificata si am incercuit cu rosu ce a falsificat Vitezomanul . El a mai facut un interviu cu un alt coleg de clasa pe numele pinguinului Art3k (Artec) . Cand l-am intrebat pe coleg s-a mirat . Nu-i acordase nici un interviu Vitezomanului . In interviu Art3k ,,spunea" ca prietenul lui cel mai bun este Vitezomanul dar de fapapt Art3k mi-a spus de fata si cu alti colegi ca are alt ,,cel mai bun prieten''.
Asadar cum v-am promis , revista falsificata de Vitezoman:

DATI CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MARI

Voi ce parere aveti ? Comentati !

Niciun comentariu: